voor meer impact

Wil jij voorop lopen met duurzaam ondernemen?

Je bent een ondernemer met passie. Iemand die impact wil maken. Elke dag ben je druk bezig met je bedrijf. Met dingen die nóg beter kunnen.

Maar soms zit je er dan zó dicht bovenop dat je niet meer ziet hoe bijzonder het is wat je doet. Hoe bijzonder jouw bedrijf is. Hoe bijzonder jij bent.

Dan kan het helpen als een ander jouw verhaal voor het voetlicht brengt, er nog eens goed naar kijkt, en met je meedenkt.

Neem bijvoorbeeld deze CEO die ik ooit interviewde: hij noemde als een soort terzijde dat zij bezig waren met een nieuwe innovatie. Bleek een wereldprimeur te zijn. Dat leverde een mooie kop en invalshoek op voor het artikel. Met zo’n verhaal kun je als bedrijf ook de internationale pers halen.

Bij Amorpha kun je jouw ideeën, wensen en ambities kwijt. Voor advies, een sterke online presentatie, eventmanagement en tips over duurzaam ondernemen. Om daarmee je impact bedrijf een boost te geven.

Advies

Voor strategisch advies, werven van meer klanten, media-advies en financieringsmogelijkheden.

Strategie

Stap voor stap je bedrijf verder verduurzamen: van groene energie tot afvalvrij ondernemen. Wordt jouw bedrijf een 100 procent duurzame topper? Ook voor het doorspreken van je ondernemingsplan.

Acquisitie

Wil je meer klanten voor jouw duurzame product of dienst? Ik beschik over een database van duizenden impact bedrijven in Amsterdam die graag samenwerken met andere duurzame toppers. Ook kan ik marktonderzoek doen in Nederland, Europa of internationaal. 

Media-advies

Heb jij een bijzonder product of dito dienst ontwikkeld? Wil je graag dat media daar aandacht aan besteden? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kan ook een persbericht opstellen of checken, en ervoor zorgen dat jouw nieuws niet op de grote stapel terecht komt – via een gerichte, persoonlijke aanpak. 

Financiering

Welke financieringsmogelijkheden zijn er voor jouw bedrijf of organisatie? Bijvoorbeeld investeringsfondsen voor startende en gevestigde bedrijven. Subsidies voor duurzame projecten of ondernemingen. Of behaal je doelen door middel van crowdfunding.

Website scan

Jouw website is je digitale visitekaartje. Maar regelmatig komt het voor dat er iets mis mee is: verouderde of weggevallen informatie, onduidelijke structuur, niet werkende links of de site laadt langzaam – en daarmee verlies je klanten. Vraag hier een gratis scan van je website aan, voor een eerste analyse. 

Contentcreatie

Schrijven van teksten om websites van inhoud te voorzien, of van nieuwsberichten voor je site. Schrijven van blogs die SEO-proof zijn om meer bezoekers naar jouw website te trekken. Of nieuwsbrieven die zorgen voor meer connectie met jouw bedrijf, en meer conversie.

Duurzaamheidsverslag

Hoe profileer je jouw bedrijf op dit vlak? Wat heb je al gedaan en wat wil je nog gaan doen? Openheid en transparantie in de vorm van een kort en bondig verslag op je website zorgt ervoor dat jouw stakeholders snel en makkelijk kunnen zien hoe jij met jouw bedrijf scoort op dit vlak.

Social media kanalen

Samen brainstormen over originele content voor social media, of deze aanleveren bij jou. Daarmee laten zien hoe bijzonder en waardevol jouw bedrijf is. Ik sta garant voor 1000 en 1 ideeën. Ben jij verder aan het verduurzamen? Met elke stap kun je daarmee ook weer positieve aandacht genereren op social media.

Sterke online presentatie

Website scan. Schrijven van teksten, blogs of een duurzaamheidsverslag voor jouw website. Schrijven van nieuwsbrieven. Ideeën voor content op social media. 

Event management

Organiseren van events om je bedrijf voor het voetlicht te brengen, eventueel met subsidie. Of voor de leukste duurzame bedrijfsuitjes.

Eventorganisatie

Van een kunsttentoonstelling in een galerie, persontvangsten, een hippiefestival of een campagne voor Eerlijke Kleding: ik heb tal van events mee helpen organiseren. Ik voel me in elke omgeving als een vis in het water én ben in staat om iedereen een welkom gevoel te geven.

Duurzame bedrijfsuitjes

Aanbod van ruim 20 bijzondere excursies. Bijvoorbeeld een Dark Sky weekend op Terschelling, ontdekken van zeldzame paddenstoelen tot een vaartocht naar een onbewoond waddeneiland en haaieneieren zoeken langs de kust van de Maasvlakte. Ga met je team op ontdekking!

Alle kringloopwinkels van Amsterdam: 21 locaties

In Amsterdam-Noord en West vind je de grootste kringloopwinkels van Amsterdam, tot zo’n 3.500 vierkante meter. Maar ook in andere buurten kun je schatgraven in walhalla’s vol onontdekte vondsten. Met handige kaartjes om van de ene kringloop naar de andere te hoppen.

Lees meer

Kennisbank en nieuwsbrief

Voor tips over duurzaam ondernemen: van groene energie, groene hosting, website optimalisatie tot marketing, storytelling, trendanalyses, startup incubators, investeringsfondsen en subsidiemogelijkheden.

Hier vind je ook artikelen die geschreven zijn voor online magazine Duurzaam Amsterdam. Deze artikelen trokken vele duizenden lezers naar de site, en zijn nog steeds interessant – ook voor kleine en grote bedrijven.